Rocket

Rocket Giro d'Italia

Product omschrijving

De speciale Giro jubileum-editie van de Rocket R58 espressomachine. Geproduceerd in een oplage van 100 stuks, voorzien van een uniek serienummer. Vul onderstaand formulier in en wie weet wordt u de gelukkige koper.

Specificaties

Lees alles over de afmetingen en andere specificaties.

Prijs

vanaf: €4.350,00

Rocket Giro d’Italia

Geïnteresseerd?

Eén Giro d’Italia limited edition heeft CasaBarista beschikbaar voor de echte liefhebber van de wielersport en perfecte Italiaanse Espresso. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via giro@casabarista.nl, onderstaand formulier (of info(at)casabarista.nl).

‘Il centesimo Giro d’Italia’

Koffie voor de fietsliefhebber

Je klant een kopje koffie kunnen aanbieden wordt door steeds meer ondernemers gezien als onmisbaar onderdeel van een goede service. Voor wie daarin helemaal iets unieks wil bieden, of gewoon een hele mooie espressomachine voor thuis wil hebben, is er nu de speciale Giro jubileum-editie van de goedverkopende Rocket R58 espressomachine. De machine is in een zeer beperkte oplage van 100 stuks geproduceerd, voorzien van een uniek serienummer, en daarvan zijn er via leverancier CasaBarista nu twee beschikbaar gekomen voor de Nederlandse markt.

Honderdste jubileum

“Als basis voor de special edition heeft Rocket de R58 genomen,” vertelt Matthieu Los van importeur CasaBarista. “Dat is een van hun populairste machines, met de fameuze ‘Faema E61 zetgroep, een dubbele boiler met nauwkeurige PID temperatuur stabiliteit en een fluisterstille (horeca)pomp.”

Vervolgens heeft Rocket het apparaat een op de Giro d’Italia geïnspireerde twist gegeven om het honderdste jubileum te markeren. “De machine is voorzien van aangepaste, roze meters; het logo is groot op de achterkant ingezet en op de zijkant prijkt een groot wiel met daarin de namen van alle honderd winnaars. Met als kers op de taart onze eigen Dumoulin als laatste naam. Voor de echte fietsliefhebber is dat natuurlijk een prachtig apparaat.”

Koffie en wielersport

Maar wat heeft een espressomachine nu eigenlijk met de Giro d’Italia te maken? “Natuurlijk is er allereerst het feit dat ze allebei uit Italië komen,” vertelt Los. “Maar koffie en wielersport gaan al jaren goed samen. Zo was er in de jaren ’60 de Faema-ploeg. Faema komt net als Rocket uit Milaan en is de bakermat van de E61-zetgroep, die nog altijd in het merendeel van de espressomachines te vinden is. Faema zal bij velen nog bekend zijn als de ploeg waarvoor Eddy Merckx reed en zowel de Giro als de Tour tweemaal won. Na moeilijke tijden voor Faema adopteerde nieuwe bedrijven hun techniek en ontstonden nieuwe spelers waar ook Rocket uit ontstaan is. De liefde voor wielersport bleef. Andrew Meo, de eigenaar van Rocket Espresso, is enorm wielergek en sponsort tegenwoordig zelf ook een ploeg.”

Topklasse Rocket R58 espressomachine

 • Chromen Faema E61-zetgroep
 • Dual boiler technology met boilers voor koffie & stoom/heetwater
 • Professionele PID met remote control unit
 • Horecaklasse rotatiepomp
 • Twee wateraansluitingen: reservoir of direct op kraan
 • Fraai Italiaans design uit Milaan
 • Behuizing in luxe gepolijst RVS
 • Twee klassieke manometers voor boiler- en pompdruk
 • Koperen leidingen
 • Cool touch stoompijp en kokend watertap

Meegeleverde Accessoires

 • Twee Portafilters met 1 en 2-uitlopen
 • Filterbakjes voor 1 en 2 kopjes koffie
 • Automatisch antikalk waterfilter
 • Blindfilter voor reiniging koffie zetgroep
 • Kunststof tamper & maatlepel voor gemalen koffie
 • Borsteltje voor reiniging zetgroep
 • CD-rom met gebruiksaanwijzingen

Handige Extra’s voor Espressomachines

Bij aanschaf van een espresomachine zoals de Rocket Appartamento is het handig om direct aan de slag te kunnen en de espressomachine goed te kunnen onderhouden. Wat zijn bijvoorbeeld extra koffie accessoires voor de Rocket?

 • Antikalk waterfilters die je om de 1-2 maanden moet vervangen
 • Reiniger voor de koffie zetgroep
 • Naked Portafilter zonder uitloop voor perfecte extractie
 • Barista tools zoals een stalen tamper, RVS melkkan, uitkloplade voor de koffie “puck”
 • Stalen kopjesrek van Rocket

R58 Giro Italia Limited Edition

Dit model bekijken

2 Jaar Garantie op Espressomachines

De Expobar Brewtus IV heeft 2 jaar garantie. CasaBarista beschikt over een eigen technische servicedienst, zodat je snel en deskundig wordt geholpen. Onze klanten kunnen ook kiezen voor de Premium Garantie Service bij aanschaf van de Expobar Brewtus IV espressomachine. Bij een mogelijk defect verzorgen wij de "Pick-up, Replace & Return" van de espressomachine tijdens de garantieperiode. Handig, want je kunt thuis blijven en krijgt een vervangende professionele espressomachine tijdens de reparatie. Zo zit je nooit zonder heerlijke koffie.

Services

Je bent van harte welkom bij onze espresso servicedienst. CasaBarista is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van piston espressomachines. Wij servicen geen volautomatische espresso apparatuur. Voor reparatie van uw espresso apparatuur onder garantie: neem aub rechtstreeks contact op met de Barista shop van aankoop.

Demonstratie, Advies & Aankoop

Bij CasaBarista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista. Onder het genot van handbereide koffiesoorten leer je alles over de apparatuur & Italiaanse koffiebereiding. Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B). Of laat een bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop

Barista Espresso Handleiding

CasaBarista kent de matige gebruiksaanwijzingen van fabrikanten. Daar hebben we iets aan gedaan! Onze klanten krijgen een speciale Nederlandstalige Barista handleiding voor de Expobar Brewtus IV. Met uitgebreide uitleg over de espressomachine, de functies, het koffiezetten en stomen van melk met praktische Barista tips. Inclusief onderhoudsplan om de Expobar Brewtus IV espressomachine in topconditie te houden.

CasaBarista in je eigen regio

Fabrikant Rocket

Rocket espresso is opgericht vanuit de legendarische ECM espressomachines uit de jaren '80. De ECM Giotto en Cellini waren destijds een vaste keus voor koffieliefhebbers. De zoon van de oorspronkelijke ontwikkelaar Daniele Berenbruch heeft deze klassieke espressomachines nieuw leven ingeblazen. Met Rocket espresso zijn de Giotto en Cellini verder verbeterd met de nieuwste features én met behoud van het fraaie klassieke design. Voor thuis of kleinzakelijk gebruik. Rocket espresso is inmiddels één van de toonaangevende producenten van topklasse espresso apparatuur uit Italië. Met oog voor topklasse componenten, vakmanschap en perfecte afwerking. Meer over Rocket

Bezoek onze webshop

Bekijk dit product op CasaBarista.nl in de webshop!