Rocket

Rocket Biocca

Product omschrijving

De Rocket Biocca, beschikbaar vanaf 2024 bij CasaBarista!

Specificaties

Lees alles over de afmetingen en andere specificaties.

Prijs

vanaf: €4.200,00

Rocket Biocca

Beleef de Milanese Passie met de Rocket Bicocca Espressomachine

Duik in de wereld van authentieke Italiaanse espresso met de Rocket Bicocca Espressomachine. Gemaakt in het hart van design-hoofdstad Milaan, belichaamt deze machine de eeuwenoude traditie van ‘Fatto a Mano’  handgemaakt met passie. De Bicocca is niet zomaar een espressomachine; het is een ode aan de verfijnde Milanese cultuur, een samensmelting van traditioneel vakmanschap en modern design.

Design Rocket Bicocca

De Bicocca is een staaltje van functioneel design. Geïnspireerd door het kenmerkende “ashlar” van de Renaissance-architectuur, brengt de machine een stukje Italiaanse geschiedenis naar je keuken. De minimalistische voorzijde en de contrasterende elegantie van het robuuste machinepaneel zijn een ode aan de innovatieve technische kenmerken die schuilgaan achter deze prachtige machine.

 

Nieuw interface

De Rocket Bicocca beschikt ook over een nieuw display met een vernieuwde interface. Het display is compleet tekstloos geworden en geeft alles aan doormiddel van vernieuwde handige icoontjes. Je kan het display in meerdere kleuren instellen: Oranje, blauw of rood.

Gebruiksgemak

De ergonomische indeling en het gemak waarmee je de stoom- en heetwaterkranen bedient, maken van koffiezetten een moeiteloze ervaring. Of je nu een beginnende barista bent of een doorgewinterde koffieliefhebber, de Bicocca is ontworpen om keer op keer uitstekende en consistente resultaten te leveren.

De Rocket Bicocca Espressomachine is meer dan een koffiemachine; het is een ervaring, een reis naar het hart van Milaan waar design en traditie samenkomen. Elke slok brengt de rijke Italiaanse koffiecultuur tot leven, en elke blik op de machine is een herinnering aan het vakmanschap en de innovatie die samen een tijdloos meesterwerk creëren. Bereid je voor om de dag te beginnen met de warme aroma’s van versgemalen koffie, bereid met liefde en passie door je eigen Rocket Bicocca Espressomachine.

Specificaties Rocket Bicocca

  • Dubbele RVS Boiler: Met een aparte koffieboiler (0.5 l) en een stoom- en heetwaterboiler (1.5 l), garandeert de Bicocca een optimale temperatuurstabiliteit voor de perfecte espresso en cappuccino.
  • Wateraansluiting of Watertank: Flexibele wateropties met een ruime watertank van 1.8 liter of een directe wateraansluiting.
  • Innovatief Bedieningspaneel: Het 3.5’’ touchscreen display biedt een intuïtieve gebruikerservaring met een veelheid aan instellingen om jouw koffie te personaliseren.
  • Robuuste & Stijlvolle Vormgeving: De Bicocca pronkt met strakke geometrische lijnen en een karakteristiek cilindrisch groepshoofd, een visuele weergave van soliditeit en betrouwbaarheid.

Handige Extra’s voor Espressomachines

Bij aanschaf van een espresomachine zoals de Rocket Appartamento is het handig om direct aan de slag te kunnen en de espressomachine goed te kunnen onderhouden. Wat zijn bijvoorbeeld extra koffie accessoires voor de Rocket?

  • Antikalk waterfilters die je om de 1-2 maanden moet vervangen
  • Reiniger voor de koffie zetgroep
  • Naked Portafilter zonder uitloop voor perfecte extractie
  • Barista tools zoals een stalen tamper, RVS melkkan, uitkloplade voor de koffie “puck”
  • Stalen kopjesrek van Rocket

2 Jaar Garantie op Espressomachines

De Expobar Brewtus IV heeft 2 jaar garantie. CasaBarista beschikt over een eigen technische servicedienst, zodat je snel en deskundig wordt geholpen. Onze klanten kunnen ook kiezen voor de Premium Garantie Service bij aanschaf van de Expobar Brewtus IV espressomachine. Bij een mogelijk defect verzorgen wij de "Pick-up, Replace & Return" van de espressomachine tijdens de garantieperiode. Handig, want je kunt thuis blijven en krijgt een vervangende professionele espressomachine tijdens de reparatie. Zo zit je nooit zonder heerlijke koffie.

Services

Je bent van harte welkom bij onze espresso servicedienst. CasaBarista is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van piston espressomachines. Wij servicen geen volautomatische espresso apparatuur. Voor reparatie van uw espresso apparatuur onder garantie: neem aub rechtstreeks contact op met de Barista shop van aankoop.

Bezoek onze webshop

Bekijk dit product op CasaBarista.nl in de webshop!